Rólunk

Mobil hűtőrendszerek forgalmazása

Mobil hűtőrendszerek

A mobil hűtés előnyei

HydroPort Ipari párásító gépek

Rólunk 1

HydroPort evaporatív hűtő berendezések

Az általunk forgalmazott HydroPort evaporatív párásító berendezésekkel szintén megvalósítható a páratartalom szabályozás kisebb üzemek, nyomdák, csarnokok esetén. Gépeink központi páratartalom vezérlőre köthetőek, így az előre beállított relatív páratartalom értékeken tartják a benti levegő minőségét.

Rólunk 3

Evaporatív párásító technológia

Ezen párásító technológia szintén egyedi vízkezelő rendszert igényel, amely rendszert minden esetben egyedileg tervezünk az ügyfél igényeihez mérten. Minden esetben külön figyelmet fordítunk a legionella baktériumra és a legionella elleni védekezésre. Erre több megoldásunk és vegyszerünk is van. A gépeinket automatikus vízürítéssel látjuk el, valamint az általunk beadagolt vegyszerek meggátolják a mirkoorganizmusok, baktériumok és gombák elszaporodását a gépben, illetve a béléstesteken.
Rólunk 5

Vízkezelés

A vízkő kirakódásra szintén több megoldást kínálunk, ezek közül vegyszeres kezelés, vagy akár a hagyományos ioncserélős vízlágyító technológia is rendelkezésre áll. Bizonyos esetekben membránszűrést alkalmazunk, ha az ügyféli igény úgy kívánja.
Rólunk 7

Alacsony bekerülési költség

Ezen rendszerek pozitív tulajdonsága az alacsony bekerülés, így ár érzékeny vevők részére is van megoldásunk. Ezen rendszerek üzemeltetése szintén alacsonynak mondható, valamint a karbantartásuk egyszerű.
A nyári időszakban a berendezések helyi hűtésre is használhatóak, hiszen kerekeken gurulnak, így bárhova mozgathatóak az üzemen belül.

ipari klíma vezérlő

Professzionális ipari mobil hűtő gépeink

Ismerje meg professzionális ipari mobilhűtő gépeinket!

Bisnode Platina cégminősítő tanúsítvány

bisnode-platina-2023