Rólunk

Mobil hűtőrendszerek forgalmazása

Mobil hűtőrendszerek

A mobil hűtés előnyei

HydroPort Ipari párásító gépek

Rólunk 1

HydroPort evaporatív hűtő berendezések

Az általunk forgalmazott HydroPort evaporatív párásító berendezésekkel szintén megvalósítható a páratartalom szabályozás kisebb üzemek, nyomdák, csarnokok esetén. Gépeink központi páratartalom vezérlőre köthetőek, így az előre beállított relatív páratartalom értékeken tartják a benti levegő minőségét.

Rólunk 3

Evaporatív párásító technológia

Ezen párásító technológia szintén egyedi vízkezelő rendszert igényel, amely rendszert minden esetben egyedileg tervezünk az ügyfél igényeihez mérten. Minden esetben külön figyelmet fordítunk a legionella baktériumra és a legionella elleni védekezésre. Erre több megoldásunk és vegyszerünk is van. A gépeinket automatikus vízürítéssel látjuk el, valamint az általunk beadagolt vegyszerek meggátolják a mirkoorganizmusok, baktériumok és gombák elszaporodását a gépben, illetve a béléstesteken.
Rólunk 5

Vízkezelés

A vízkő kirakódásra szintén több megoldást kínálunk, ezek közül vegyszeres kezelés, vagy akár a hagyományos ioncserélős vízlágyító technológia is rendelkezésre áll. Bizonyos esetekben membránszűrést alkalmazunk, ha az ügyféli igény úgy kívánja.
Rólunk 7

Alacsony bekerülési költség

Ezen rendszerek pozitív tulajdonsága az alacsony bekerülés, így ár érzékeny vevők részére is van megoldásunk. Ezen rendszerek üzemeltetése szintén alacsonynak mondható, valamint a karbantartásuk egyszerű.
A nyári időszakban a berendezések helyi hűtésre is használhatóak, hiszen kerekeken gurulnak, így bárhova mozgathatóak az üzemen belül.

ipari klíma vezérlő

Professzionális ipari mobil hűtő gépeink

Ismerje meg professzionális ipari mobilhűtő gépeinket!